Welkom bezoeker:
Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten

Rapide Leather Wash

Leather-wash. 

Speciaal geconcentreerd wasmiddel voor leder, suède, nubuck, wol en combinaties van deze materialen, zowel voor de handwas als de wasmachine. Leather-wash reinigt niet alleen, maar heeft een terug- vettende, voedende werking op het materiaal en frist de kleur op. Lees altijd eerst goed de wasvoorschriften in het label van de kleding. 

Lees meerShow less
€ 9,30 (incl. btw) € 15,50
HOEVEELHEID KORTING!!

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 8,53 € 13,95
3 € 7,75 € 23,25
Helaas dit artikel is uitverkocht. Zie onze andere artikelen met HOGE kortingen!!
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Referentie:
Art. 133124
Geliefd0
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Gebruiksaanwijzing: 

flacon schudden voor gebruik. Wasbakje schoonmaken van wasmiddel- resten. Gebruik 50ml. leather wash en kies het wolwasprogramma en was maximaal op 30° (raadpleeg waslabel). Controleer of alle wasmiddelresten goed zijn verwijderd, anders nogmaals naspoelen. Drogen; suède en nubuck bij voorkeur in de wasdroger laten drogen, dit geeft een zachtere grip aan het materiaal. (niet in de zon laten drogen). Nadat het suède/nubuck materiaal droog is, borstelen met een suèdeborstel zodat het materiaal weer zacht aanvoelt. Wol en leder bij kamertemperatuur liggend of hangend laten drogen en regelmatig omdraaien. Nadat het leder geheel droog is, nabehandelen met lederdressing of lederwas, zodat het leer weer soepel aanvoelt Dit geeft tevens bescherming.Handwas; gebruik ca. 25 ml. op 10 liter water, het materiaal regelmatig onderdompelen en daarna goed uitspoelen tot het water weer helder ziet. Voor drogen zie boven.


Waarschuwing: 

gevaar voor ernstig oogletsel. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddelijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij inslikken niet het braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking op het etiket tonen. Buiten bereik van kinderen houden. De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid.

Lees meerShow less
Productdetails
Art. 133124
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.
Klanten die naar dit product keken, hebben ook gekeken naar ....

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.