Welkom bezoeker:
Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten

Nikwax Down wash 300 ml

Het gemakkelijk te gebruiken, veilige reinigingsmiddel met hoge prestaties voor met dons gevulde kleding en uitrusting.

De veilige manier om grondig te reinigen en de isolatie, waterafstotendheid en ademend vermogen te revitaliseren.

Down Wash 300ML, word op bestelling geleverd! Maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).

Lees meerShow less
€ 13,95 (incl. btw)
Voor artikelen die niet op voorraad zijn of op bestelling worden geleverd geldt, maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden mits anders vermeld bij het product ( M.U.V. feestdagen ).
Down Wash 300ML, word op bestelling geleverd! Maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).
Referentie:
134191_300
Merk:
Geliefd0
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Met dons gevulde artikelen worden gebruikt voor lichtgewicht isolatie om u warm te houden. Door de structuur van het dons houdt het lucht vast tussen de vezels. Deze lucht wordt verwarmd door lichaamswarmte en isoleert zo de gebruiker. 

Door het gebruik trekken vuil en lichaamsvetten in donzen artikelen. Dit tast zowel de stof als de donzen vulling aan. Vuil trekt water aan. Als de stof water absorbeert, kunnen regen en condens gemakkelijker in het dons trekken. Als dons nat wordt, gaat het klonteren. Daardoor verliest het zijn luchtigheid en isolatiecapaciteit, want het kan de lucht niet meer goed vasthouden. Als het nat wordt, verliest dons al zijn isolerende eigenschappen, want water leidt warmte tot 25 keer sneller van het lichaam weg dan lucht. Het wordt ook zwaarder en de ademende eigenschappen ervan worden sterk aangetast, waardoor u zich koud, nat en ongemakkelijk voelt. 

Met dons gevulde artikelen lopen het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer ze worden gebruikt onder vochtige of natte omstandigheden. Het is daarom belangrijk om te voorkomen dat uw met dons gevulde uitrusting nat wordt, door de langdurige waterafstotendheid (DWR) te onderhouden. De buitenste stof van uw met dons gevulde artikel moet, net als het dons erin, goed onderhouden worden zodat het comfort behouden blijft. Nikwax Down Wash™ herstelt de isolatiecapaciteit, de DWR en de ademende eigenschappen van uw kledingstuk.

Lees meerShow less
Productdetails
134191_300
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.