Welkom bezoeker:

Ruilen:


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, Stuurt u niet de volledige bestelling terug, dan storten we alleen de bedragen van de geretourneerde artikelen terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info @ het schoenmakertje . nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Voorwaarden:


De producten zijn ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking verpakt. Speciaal voor u bestelde artikelen worden niet retour genomen.

Daarnaast bent u in het bezit van de factuur/pakbon en eventueel garantiebewijs.


Zoals beschreven in de verkoop op afstand, zijn wij niet verplicht om producten die op maat en/of speciaal voor de klant zijn gemaakt terug te nemen.

Dit houd voor u in als u niet tevreden bent over het eind resultaat, wij geen geld terug geven!


Het stappenplan

1.Stuur een e-mail via het contact formulier en geef aan dat u een product wilt ruilen of retourneren en indien noodzakelijk voor welk product u het wilt ruilen.

2.Stuur binnen 14 werkdagen het product retour op eigen kosten. Voeg een eventueel garantiebewijs en de factuur/pakbon bij uw zending. U dient zelf de verzendkosten te betalen.

3.het Schoenmakertje zal na ontvangst en controle het nieuwe product toesturen of de aankoopprijs aan u terug storten.

4.Bij ruilen zal een eventueel verschil in aankoopprijs aan u worden geretourneerd of berekend. Wij nemen hierover contact met u op.

5.Bij retourneren wordt de aankoopprijs minus de verzendkosten en transactiekosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u geretourneerd.

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.