Welkom bezoeker:

het Schoenmakertje is de schoenmaker voor Alkmaar en omgeving.

U kunt terecht bij ons voor al uw reparaties van uw schoenen, voor hakken en zolen (leer of rubber) tot stikwerk en ritsen. Uw schoenen worden met de beste materialen gerepareerd. 

Zeker in deze moeilijke tijden is het verstandig om uw dure schoenen te laten repareren, het repareren is aanzienlijk goedkoper dan weer een paar goede nieuwe schoenen te kopen. Ook voor de bekende merken zoals van Bommel,Clarks,Greve,Mephisto,Timberland,van Lier kunt uw ook bij ons op een professionele wijze laten herstellen.

Deze schoenen gerepareerd door het Schoenmakertje en gestyled door Nagelstudio Alkmaar.

 schoen gerepareerd door het schoenmakertje gestyled door nagelstudio alkmaar met het logo van azschoengerepareerd en met delfts blauwe molen beschilderd

Zwarte rubberzolen blauwe hakken doorgenaaid blauwe draad


Tevens kunt u ook uw sleutels bij ons laten dupliceren, ook beschermde
sleutels kunnen wij voor u bestellen. Tevens kunnen wij ook transponder sleutels dupliceren!
Ook is er een groot assortiment en sleutelhangers.

het Schoenmakertje is tevens specialist in naamborden, wij hebben momenteel al z'n 1000!! verschillende soorten naamborden in ons assortiment van verschillende materialen zoals perplex, gravoglas, hout, messing, emaille, Rvs, kunststof, aluminium, uithangborden, glaslook, en/of scheepsplanken kunt u bij ons terecht.

Onderhoud van schoenen, laarzen maar ook van lederen kleding en meubels is natuurlijk zeer belangrijk. Daarom hebben wij een zeer groot assortiment schoensmeer, veters, verf, suède onderhouds middelen wat regelmatig word uit gebreid uit voorraad leverbaar. Ook veel soorten binnenzolen en steunzolen van verschillende materialen hebben wij hangen. Ook kindermaten 22 tot en met extra grootten heren maat 48 zijn uit voorraad leverbaar.


Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel, u kunt ons vinden in de


Sint Sebastiaanstraat 7 (Naast JUMBO)
1811PA Alkmaar.

Voor vragen over sleutels en (schoen)reparaties dient u te komen naar de winkel.

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.