Welkom bezoeker:

Voor vragen over (auto)sleutels dient u MET de sleutel naar de winkel te komen. Wij moeten namelijk de sleutel uitlezen!!

Om uw sleutel te kopiëren moeten wij de transponder van de startblokkering in leren, hiervoor moeten wij soms in de auto zijn, dus het is verstandig deze meteen mee te nemen!!

Onderaan de pagina vindt u een tool, hier kunt u vaak  zelf zien of het mogelijk is om uw autosleutel ( zonder afstandsbediening ) te kopiëren ( onder voorbehoud ). 


Transpondersleutel

 Met onze Silca RW4 Plus kunnen wij bijna alle moderne autosleutels dupliceren!!

Silca RW4 Plus transponder machine 

Sinds kort hebben wij een 2de en 3de machine er bij aangeschaft zodat wij nog meer transponders kunnen kopiëren!!

Megacopy transponder machine

Keyline transponder machine

Transponder sleutels


het Schoenmakertje dupliceert ook auto transponder sleutels ( sleutels met een startonderbreker). Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto.

Autodiefstallen zijn landelijk gedaald, onder meer dankzij dit systeem. Helaas zijn niet alle sleutels te dupliceren, maar komt u gerust eens langs met uw sleutel. Als u sleutel te dupliceren is doen wij dit klaar terwijl u wacht of winkelt.

Wat is een transponder sleutel?
Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart.
Een transponder sleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transponder code.

Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Vaak moet ik even in de auto zijn om data uit uw auto te lezen! Dus altijd auto meenemen!!

Onderaan de pagina vind u een tool waarmee u kunt kijken of ook uw transpondersleutel kan worden gekopieerd, echter VAG word daar niet in weer gegeven. 

Klik hier voor het PDF bestand waar alle merken en type worden weer gegeven van onze tweede transponder machine!!

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.