Welkom bezoeker:
Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten
Geen items

SUPER spikes anti-glij ijzers

Glad op straat? Niet wanneer u SUPER Spikes gebruikt.

Dit zijn de SUPER Spikes de beste anti glij ijzers die er op dit moment te koop zijn. Een rubber schoen met aan de onderkant 10 kei harde ijzeren pennetje zodat u niet kunt uitglijden. Ook ideaal voor gebruik tijdens de wintersport.

Geschikt voor dames en heren schoenen.

SUPER spikes worden op bestelling geleverd. Maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).

 

Lees meerShow less
€ 19,95 (incl. btw)
Voor artikelen die niet op voorraad zijn of op bestelling worden geleverd geldt, maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden mits anders vermeld bij het product ( M.U.V. feestdagen ).
Maat
SUPER spikes worden op bestelling geleverd. Maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).
Referentie:
193105
Geliefd0
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Glad op straat? Niet wanneer u SUPER Spikes gebruikt. Dit zijn de SUPER Spikes de beste anti glij ijzers die er op dit moment te koop zijn. Een rubber schoen met aan de onderkant 10 kei harde ijzeren pennetje zodat u niet kunt uitglijden. Ook ideaal voor gebruik tijdens de wintersport.

Geschikt voor dames en heren schoenen.

De anti gij ijzers mogen niet gebruikt worden tijdens autorijden, rots klimmen, het bestijgen van een ladder, op daken of binnenshuis. Extra voorzichtigheid is geboden bij gebruik op harde gepolijste oppervlakten zoals, staal, tegels of graniet.

Natuurlijk kunnen de anti glij ijzers niet garanderen dat u niet valt of uitglijd Ten aller tijden dient u voorzichtig te zijn tijdens het lopen op gladde oppervlakten.

Spoel uw anti glij ijzers na gebruik af onder koud stromend water om zout resten te verwijderen, droog ze hierna af met een keukendoek en laat ze op natuurlijke wijze drogen, dus niet in de buurt van een hitte bron.

Na afloop van het seizoen schoonmaken en droog bewaren op een koele, droge donkere plek. Hierdoor heeft u meerdere seizoenen plezier van uw anti glij ijzers.

De anti glij ijzers uitsluitend buiten gebruiken op gladde ondergronden, om schade aan de spikes en of uw vloer te voorkomen, draag ze liever niet binnenshuis.

SUPER spikes worden op bestelling geleverd. Maandag voor 07.00 uur besteld is dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).

Lees meerShow less
Productdetails
193105
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.