Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten

Huiscijferplaat leisteen incl. 1 RVS cijfer 11 x 15 cm

Huiscijferplaat leisteen incl. 1 RVS cijfer.

Leisteen is een zeer exclusieve natuursteen welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom uw woning. Leisteen wordt gewonnen in open groeven en mijnen.

LET OP!: Kies hieronder Product maatwerk en vul uw eigen gegevens in.
Vervolgens de button: IN WINKELWAGEN

€ 21,95 (incl. btw)
Levertijd ongeveer 3 werkdagen

Product maatwerk

Referentie:
Art. 2511
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Materiaal: Leisteen.

Bewerking: Gelaserd.

Bevestiging: Voorzien van schroefgaten en worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. De schroefkoppen kunt u afdekken met de bijgeleverde zwarte afdekviltjes.

Het ontstaat uit klei die onder druk in de loop van vele jaren omgevormd wordt tot leisteen. De steen is sterk gelaagd en grijs/zwart van kleur. In de groeve worden schollen steen van de rots gespleten. Hierdoor ontstaat een natuurlijk splijtoppervlak en ruwe afgebrokkelde randen. Onze leisteen naamborden hebben door dit ontstaansproces een onregelmatig uiterlijk.

Dit leisteen naambord is gelaagd en heeft een afgebrokkelde rand. Dit leisteen naambord is daardoor, hoewel dezelfde afmeting, toch steeds weer anders, uniek! Leisteen is slijtvast, maar kan aan de randen afschilferen. Door het robuuste uiterlijk wordt dit in de praktijk niet als storend ervaren. De tekst wordt in alle leisteen naamborden door middel van lasertechniek gegraveerd, waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. De gravure in leisteen wordt creme-grijs van kleur. Dit leisteen naambord in is voorzien van schroefgaten en worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. De schroefkoppen kunt u afdekken met de bijgeleverde zwarte afdekviltjes.

 

Eventuele opmerkingen over uw naambord, kunt u  in het afrekenscherm toevoegen!

Productdetails
Art. 2511
Tags
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.
Upload afbeeldingen:

Instellingen

Menu

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.