Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten

Schoen oprekker lengte & breedte

Is uw schoen een beetje te krap?

U kunt vanaf nu zelf uw schoenen oprekken wanneer deze te krap zijn.

Hij kan zowel in de lengte als in de breedte oprekken en word geleverd met drie plastic knobbels die u op verschillende punten kunt vast prikken op het voet gedeelte.

Het is altijd aan te raden om de schoen in etappes op te spannen, dan is de minste kans dat spanner bij het kunststof schroefdraad, maar ook de schoen kapot gaat.

Doos en / of oprekker kan afwijken van de foto doordat wij soms de kunststof variant en soms de houten variant geleverd krijgen!

€ 59,95 (incl. btw)
Kies uw maat
De Schoen oprekker lengte & breedte is in elke maat met 1 opvoorraad. Bij tijdelijk uitverkocht word er maandag bij besteld. Maandag voor 07.00 uur besteld is in dat geval dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).
Referentie:
863260 - 863270
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Veel mensen hebben last van knellende schoenen / laarzen als ze net nieuw zijn. In de winkel lijken ze nog goed te passen maar al snel gaan ze pijn doen tijdens het dragen. Vaak een goede reden om ze nooit meer te dragen. Maar dat is geld verspilling!!

U kunt uw knellende schoenen / laarzen uiterst gericht plaatselijk oprekken. De extra meegeleverde bolvormige hulpstukken plaatst u in de uitsparingen waar uw schoen of laars knelt. Na 24 uur heeft u geen greintje pijn meer, en het resultaat is blijvend!

Let op! Door het oprekken van het leer bestaat altijd de mogelijkheid dat het leer scheurt.

Heeft u een brede schoen?? Neemt u dan gerust een maatje groter.

Leverbaar in 4 maten voor dames tot heren schoen.

Doos en / of oprekker kan afwijken van de foto doordat wij soms de kunststof variant en soms de houten variant geleverd krijgen!

De Schoen oprekker lengte & breedte is in elke maat met 1 opvoorraad. Bij tijdelijk uitverkocht word er maandag bij besteld. Maandag voor 07.00 uur besteld is in dat geval dinsdag verzonden (M.U.V. feestdagen).

Productdetails
863260 - 863270

Specifieke referenties

ean13
5015171050940
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.
Upload afbeeldingen:
Ruilen
Klanten die naar dit product keken, hebben ook gekeken naar ....

Instellingen

Menu

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.