Welkom bezoeker:
Populaire tags
Recent bekeken
Geen items
Gerelateerde producten

Bama Sneaker Protect

BAMA Sneaker Protect spray geeft een langdurige bescherming tegen vlekken, water, sneeuw en zout. BAMA Sneaker Protect handhaaft ook bij dit product de hoogste kwaliteitsnormen. De spray van BAMA Sneaker Protect is geschikt voor alle soorten leer en texmaterialen. Te gebruiken op schoenen, tassen, meubels en kleding. Niet geschikt voor lakleer en metalen oppervlakken.

Controleer eerst de kleurechtheid op een minder zichtbare plaats van de schoenen voordat u de BAMA Sneaker Protect gebruikt op de gehele schoen. Breng regelmatig de BAMA Sneaker Protect op voor een optimale bescherming. Product zonder CFK's.

Inhoud: 200ml

Lees meerShow less
€ 10,95 (incl. btw)
Wij versturen bestellingen (voor 15.00 uur besteld) met artikelen die uit voorraad worden geleverd dezelfde dag. Verzending van dinsdag t/m zaterdag.
Wij versturen bestellingen (voor 15.00 uur besteld) met artikelen die uit voorraad worden geleverd dezelfde dag. Verzending van dinsdag t/m zaterdag.
Referentie:
110215_200
Geliefd0
Vergelijk0
Verlanglijst
Omschrijving

Sneaker Protect is afkomstig uit de nieuwe lijn sneaker verzorgingsproducten van Bama. De Sneaker Protect spray biedt langdurige bescherming tegen vlekken - water- sneeuw en zout. Met UV filter voor het behoud van kleuren. Niet geschikt voor lakleer en metalen materialen. Er wordt geadviseerd om het product te testen op een minder zichtbaar deel. Gebruik het product regelmatig voor het beste resultaat. Je dient de spray te schudden voor gebruik en met een afstand van 20 cm aan te brengen zondag het materiaal doornat te maken. Daarna goed laten drogen. Bevat geen geperfluoreerde chemicalien. Inhoud 200 ml.

Lees meerShow less
Productdetails
110215_200
Beoordelingen
Geen reacties

Laat je mening achter

  • Kwaliteit:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.
Klanten die naar dit product keken, hebben ook gekeken naar ....

Winkelinformatie

Menu

Maak een gratis account om geliefde items op te slaan.

Meld u eerst aan.

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.