Populaire tags
Recent bekeken
Geen items

Bama Sneaker Protect

BAMA Sneaker Protect spray geeft een langdurige bescherming tegen vlekken, water, sneeuw en zout. BAMA Sneaker Protect handhaaft ook bij dit product de hoogste kwaliteitsnormen. De spray van BAMA Sneaker Protect is geschikt voor alle soorten leer en texmaterialen. Te gebruiken op schoenen, tassen, meubels en kleding. Niet geschikt voor lakleer en metalen oppervlakken.

Controleer eerst de kleurechtheid op een minder zichtbare plaats van de schoenen voordat u de BAMA Sneaker Protect gebruikt op de gehele schoen. Breng regelmatig de BAMA Sneaker Protect op voor een optimale bescherming. Product zonder CFK's.

Inhoud: 200ml

€ 10,95 (incl. btw)
Referentie:
110215_200
Vergelijk0
Verlanglijst
Gerelateerde producten
Omschrijving

Sneaker Protect is afkomstig uit de nieuwe lijn sneaker verzorgingsproducten van Bama. De Sneaker Protect spray biedt langdurige bescherming tegen vlekken - water- sneeuw en zout. Met UV filter voor het behoud van kleuren. Niet geschikt voor lakleer en metalen materialen. Er wordt geadviseerd om het product te testen op een minder zichtbaar deel. Gebruik het product regelmatig voor het beste resultaat. Je dient de spray te schudden voor gebruik en met een afstand van 20 cm aan te brengen zondag het materiaal doornat te maken. Daarna goed laten drogen. Bevat geen geperfluoreerde chemicalien. Inhoud 200 ml.

Productdetails
110215_200
Beoordelingen
Search Results Translation result No comments Edit Geen reacties
Ruilen
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Instellingen

Menu

Maak een gratis account om verlanglijstjes te gebruiken.

Meld u eerst aan.